lördag 6 mars 2010

Oj fort har gått över 2veckor

Nu har gått över 2veckor och har varit jättebra i Cypern. Jag har tränat mycket mycket massor timmar. Jag vill göra igen på nästa år. Det är värd att träna med tuffa killar. Jag har lärt mig olika saker och killar gav några tips till mig. Också är mycket nöjd på hotellet och vi har bra gemensam. Funkar bra att delar upp laga mat och diska. Det är perfekt!! =D
Natten mellan söndag och måndag åker vi hem till Sverige. Vi måste klä oss mer därför att Sverige är kall och mycket SNÖÖ!!


3/3 Det är mest lång cykelpass och vi cyklade över 6tim med asfalt och lite grusvägen. Cyklade på berg och var det riktig tuff men jag klarade mig att hängde med killar!! Jag kändes mig att har riktig starka ben. Vi stannade en stad och tog paus där. Stannar vid MacDonalds. Jag var trött då behöva ha energi till hem. Tar 2timmar. Jag beställt hamburgare och läsk för energi. Sen fortsatte cyklade hem. Jag orkade inte stå fram istället bak. Jag är glad att kom hem till hotell utan beställa en taxi..

4/3 Också långpass men ganska var lätt banan. Vi cyklade över 5tim. Jag är riktig sliten därför att har cyklat flera timmar. Vi cyklade till en by och stannade lite stund och köpte gott sen fortsatte cyklade. Vi var trött på har cyklat mycket på asfalt då vi cyklade på grusvägen. Det är rolig!!

5/3 Jag och Lars tog vila men också kände förkyld därför att vår rumkamrat har sjuk och smittade oss. Men ingen fara därför att jag känner mig inte mycket snorig. Blev mycket hemma i hotellet och hade inte gjort mycket. Mycket sov och lugn ro.

6/3 Fortfarande jag och Lars var ”sjuk” och kan inte träna. Istället hemma. Det är trist!!
Vi åkte till tävlingsområde som Fredrik ska tävla imorgon och Fredrik provade på banan. Jag och Lars promenerade på tävlingsbana. Jag tycker att banan är riktig tuff men ändå är riktig rolig. Hoppas går bra för som ska med imorgon. Jag och Lars ska vara langa åt killar.

2 kommentarer:

Åsa L sa...

Skönt att du kom hem till sist!

Angelica sa...

kul att du också har en blogg! nu ska jag följa den flitigt